Paperprint Blueback

110 grams budget posterpapier

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de Paperprint Blueback

Ben je op zoek naar goedkoop en dun posterpapier? Dan is de Paperprint Blueback de juiste keuze! Dit posterpapier is 110 gram dik en heeft een zijdeglanzend oppervlak en een blauwe rug. De blauwe rug zorgt voor opaciteit en dat de te plakken ondergrond niet doorschijnt in de print.

Ondanks dat het een papier is, is dit product bestand tegen water en kan daardoor voor een buitentoepassing in worden gezet. Daarom is het uiterst geschikt om deze in te zetten voor billboards. Denk hierbij aan verkiezingsposters of posters voor evenementen.

De Paperprint Blueback is beprintbaar met Eco-Solvent, Latex en UV inkten.

Hij is per volle rol van 50 meter verkrijgbaar in de breedtes 76,2cm, 137,2cm, 152,4cm en 162,6cm.

Ben je op zoek naar dikker papier? Kijk dan bij de Paperprint Glossy 200 of de Paperprint Satin 240. Deze zijn 230 grams dik en bijvoorbeeld in te zetten als fotopapier.

Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen. Voor de juiste verwerking kun je beter even op de technische datasheet kijken.

Heb je nog vragen over de Paperprint Blueback die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

Specificaties
Artikelnummer 130040
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Satin
Afmeting rol 137.2 cm x 50 m, 162.6 cm x 50 m, 152,4 cm x 50 m
Minimale afname 1 rol
Papier - Dikte 130 gram
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Paperprint Blueback pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
  • Beste, we hebben een Roland VG540. Nu wij bestellen vaak Glossy papier. Dit is vrij dik. Ik ben voor een klant op zoek naar flyer papier + poster papier, wat veel dunner is. Is dit papier veel dunner en geschikt voor mijn machine?
    • De Paperprint Blueback is 130 grams dik en 70 grams dunner dan de Paperprint Glossy. Deze is beprintbaar met Eco-Solvent, UV en Latex inkten en geschikt voor jouw printer.

      De Paperprint Blueback is 130 grams dik en 70 grams dunner dan de Paperprint Glossy.

      Lees gehele antwoord
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op