Texprint Poly ADH - 270

Zelfklevend textiel met een reversible lijmlaag; en hierdoor makkelijk aan te brengen en te verwijderen!

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de Texprint Poly ADH

Wil je fotobehang maken dat ook nog eens makkelijk aan te brengen en te verwijderen is? Dan is de Texprint Poly ADH het materiaal voor jou!

De Texprint Poly ADH is 270 grams zelfklevend textiel (100% polyester) dat voorzien is van een reversible lijmlaag. Door de stevigheid van het materiaal en de herpositioneerbare lijmlaag is deze wall cover door eenieder eenvoudig aan te brengen op vlakke en gladde ondergronden. Ideaal dus voor klussen waarbij de eindgebruiker zelf de muur wil voorzien van een fullcolour print. Door de semi-permanente lijm is het zelfklevende textiel ook weer eenvoudig te verwijderen.

Je kunt de Texprint Poly ADH wall cover beprinten met Eco-Solvent, Latex en UV inkten.

De Texprint Poly ADH is B1 brandwerend gecertificeerd. Materialen met deze brandklasse zijn moeilijk ontvlambaar en hierdoor kun je deze goed inzetten op beurzen, expo's en festivals.

De Texprint Poly ADH is per volle rol te bestellen op een breedte van 1.37m. Op een volle rol zit 30 meter.

Ben je op zoek naar behang die niet zelfklevend is en die je kunt gebruiken om naadloos te behangen? Dan adviseren wij de Texprint Wallcover Greyback.

Kijk voor de juiste verwerking en meer informatie op de technische datasheet. Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden we je aan deze wall cover eerst te testen.

Heb je nog vragen over de Texprint Poly ADH die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

Specificaties
Artikelnummer 129136
Omschrijving 1.37 X 30
Toepassing Behang
Eigenschappen Zelfklevend
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Texprint Poly Adh pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
  • <p>Goedemorgen, een paar vragen over Texprint Poly ADH - 270 en Texprint Wallcover Greyback. Zijn hier monsters van beschikbaar? Is de Poly ADH bedoeld voor tijdelijke toepassing of blijft dat ook gewoon 10 jaar zonder problemen op de muur zitten? Vriendelijke groeten, Herald</p>
    • Beide kunnen ingezet worden voor de lange termijn. Een juiste ondergrond voor optimale hechting is hierbij belangrijk. Van beide producten zijn samples verkrijgbaar en deze zijn aan te vragen via info@maegis.nl.

      Beide kunnen ingezet worden voor de lange termijn.

      Lees gehele antwoord
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op