In verband met Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten. Alle bestellingen van het weekend en maandag worden daarom op dinsdag 21 mei verstuurd.

Monoprint White Gloss 100 Drop +

Eenvoudig plakken en verwijderen: wit glanzende printfolie met bolletjeslijm. Ideaal voor DIY-toepassingen, zoals bijvoorbeeld voor winkelmedewerkers!

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de Monoprint White Gloss 100 Drop + folie

Deze wit zelfklevende printfolie met bolletjes (druppelvormige) lijmlaag kan iedereen, maar dan ook iedereen, super eenvoudig plakken en weer verwijderen. Ideaal dus voor toepassingen waarvan jouw klant de verwerking zelf wil doen, denk bijvoorbeeld aan winkelmedewerkers.

De Monoprint White Gloss 100 Drop + PVC folie is 100 micron dik, wit glanzend, monomeer gekalanderd en dus voorzien van een druppelvormige lijmlaag. Hij is te beprinten met Eco-Solvent, Latex en UV inkten.

Hij is geschikt voor vlakke en korte termijn binnentoepassingen. De folie is tot 6 maanden goed verwijderbaar.

Om de prints te beschermen tegen vuil en verkleuring, adviseren wij om ze te lamineren met de Monocover. Dit laminaat is verkrijgbaar in een matte, glanzende en satijnen variant.

Verkrijgbaar per rol in de breedtes 105cm, 137cm en 155cm. Op een volle rol zit 50 meter.

De Monoprint Drop + serie is ook verkrijgbaar in wit matt (Monoprint White Matt 100 Drop +) en in transparant glanzend (Monoprint Clear Gloss 100 Drop +).

Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen. Voor de juiste verwerking kun je beter even op de technische datasheet kijken.

Heb je nog vragen over de Monoprint White Gloss 100 Drop + folie die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

Specificaties
Artikelnummer 128835
Fabrikant Private label
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Glanzend
Lijmsoort Druppelvormige lijmlaag, Herpositioneerbaar, Verwijderbaar
Toepassing Binnengebruik, Korte termijn, Retail, Vlakke ondergronden
Afmeting rol 137 cm x 50 m, 105 cm x 50 m, 155 cm x 50 m
Dikte 100 mu
Houdbaarheid 1-3 jaar
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Monoprint White Gloss 100 Drop + pdf
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op