Polyguard

Budget laminaat, maar wel 5 jaar gegarandeerd

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de Polyguard

De Polyguard is laminaat wat geschikt is voor alle polymere printmedia. Dit laminaat zorgt ervoor dat de prints (tot 5 jaar bij buitengebruik) zijn beschermd tegen vuil en verkleuring. 

De Polyguard is 75 micron dik en het is een gekalanderd PVC laminaat geschikt voor vlakke en lichtgebogen ondergronden. Hierdoor is deze geschikt voor het lamineren van prints op polymeer gekalanderde printmedia, zoals de Polyprint White Gloss NoLite en de Polyprint White Gloss NoLite LK.

Hij is per rol verkrijgbaar in een glanzende, satijnen en matte uitstraling in de breedtes 105cm, 137cm en 160cm. Op een volle rol zit 50 meter.

De Polyguard kun je ook perfect als transparante printfolie gebruiken. Hij is te beprinten met Eco-Solvent en UV inkten.

Kijk voor de juiste verwerking en meer informatie op de technische datasheet. Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden we je aan deze eerst te testen.

Heb je nog vragen over de Polyguard serie die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

Specificaties
Artikelnummer 128464
Fabrikant Private label
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Glanzend, Mat
Lijmsoort Permanent
Toepassing Autobelettering, Binnengebruik, Buitengebruik, Gevelreclame, Reclameborden, Vlakke en licht gebogen ondergronden, Voetbalborden
Afmeting rol 137 cm x 50 m, 105 cm x 50 m, 160 cm x 50 m
Breedte 105 cm, 137 cm, 160 cm
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Polyguard Matt pdf download
Datasheet Polyguard Gloss pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op