Polyprint White Gloss Nolite LK

Wit glanzend printvinyl met een grijze lijmlaag en luchtkanalen, 5 jaar kwaliteit en prijsvoordeel in één!

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de Polyprint White Gloss Nolite LK

De Polyprint White Gloss NoLite LK is een 5 jaars polymere printfolie. Hij heeft zich al bewezen als prijsattractieve folie ten opzichte van andere polymere printfolies die er op de markt zijn.

De Polyprint White Gloss NoLite LK is een 75 micron dikke, wit glanzende, gekalanderd PVC. De grijze waterdispersie lijm met luchtkanalen is tot 0 graden te verwerken en voorzien van een papieren liner. De grijze lijm zorgt voor een hoge mate van opaciteit en hierdoor kun je deze folie goed over bestaande signs heen plakken zonder dat deze doorschijnen. De luchtkanalen zorgen ervoor dat je de folie eenvoudig en luchtbelvrij kunt plakken. De folie is te beprinten met EcoSolvent, Latex en UV inkten.

Dus ben je op zoek naar een budget polymere printfolie? Dan adviseren wij de Polyprint White Gloss NoLite LK. Je kunt deze binnen en buiten op vlakke en lichtgebogen ondergronden inzetten. Dus bijvoorbeeld voor autobelettering en reclameborden. Ongeprint is de folie 5 jaar houdbaar bij buitengebruik.

De folie is verkrijgbaar in de breedtes 105cm, 137cm en 160cm en op een volle rol zit 50 meter.

Om je prints te beschermen tegen vuil en verkleuring, raden wij je aan om de prints te lamineren met de Polyguard serie. Dit laminaat is verkrijgbaar in een glanzende en matte variant.

De Polyprint White Gloss NoLite LK is ook verkrijgbaar in een variant met een grijze lijmlaag zonder luchtkanalen. Dit is de Polyprint White Gloss NoLite.

Mocht je nog niet bekend zijn met de Polyprint White Gloss NoLite LK, dan raden wij je aan deze eerst te testen. Voor de juiste verwerking kun je beter even op de technische datasheet kijken.

Heb je nog vragen over de Polyprint White Gloss NoLite LK printfolie die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

Specificaties
Artikelnummer 128444
Fabrikant Private label
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Glanzend
Lijmsoort Grijze lijmlaag, Permanent, Voorzien van luchtkanalen, Waterdispersie
Toepassing Autobelettering, Binnengebruik, Buitengebruik, Reclameborden, Vlakke en licht gebogen ondergronden
Afmeting rol 105 cm x 50 m, 137 cm x 50 m, 160 cm x 50 m
Dikte 75 mu
Houdbaarheid 5-7 jaar
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Polyprint White Gloss Nolite LK pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op