In verband met Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten. Alle bestellingen van het weekend en maandag worden daarom op dinsdag 21 mei verstuurd.

Penstick-Sign - Statische raamfolie

Statisch hechtend, dus een kleurfolie zonder lijmlaag!

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de Penstick-Sign - Statische raamfolie

Onze statische raamfolie, of ook wel statisch vinyl genoemd, is een vinylfolie die magnetisch (statisch) is en geen lijmlaag heeft.
Daarom kun je deze heel goed gebruiken om je gemaakte creatie tijdelijk op een gladde ondergrond te plakken, bijvoorbeeld op een raam.

De Penstick-Sign is 150 micron dik en heeft geen lijmlaag en plakt dus niet. Deze folie is hierdoor ook geschikt voor kwetsbare ondergronden. Je kunt namelijk het ontwerp ook na een lange tijd zonder moeite verwijderen. Als je de drager/backing bewaart, kun je de statische raamfolie bewaren en later nog weer hergebruiken!
Wil je dus een raam beplakken zonder dat deze beschadigd wordt? Dan is de statische raamfolie dé oplossing.

De statische raamfolie is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en kun je per lopende meter bestellen op een breedte van 1 meter. Op een volle rol zit 25 meter.

Hij heeft ongeprint binnen een houdbaarheid van 5 jaar en buiten een houdbaarheid van 2 jaar. Je kunt de Penstick ook beprinten met Eco-Solvent en Latex inkten.

Wij hebben ook een statische raamfolie in het assortiment die speciaal ontwikkeld is om beprint te worden. Een witte variant (StaticPrint White Gloss) en een transparante variant (StaticPrint Clear Gloss).

Heb je nog een vraag over de Penstick statische raamfolie die niet bij de productvragen staat? Stel ze dan via de knop 'Stel een vraag'.

Specificaties
Artikelnummer 128182
Omschrijving 1.00 X 25
Fabrikant Penstick
Lijmsoort Statisch, Verwijderbaar
Toepassing Ramen
Eigenschappen Statisch hechtend
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Penstick pdf
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
  • De penstick sign en dan de kleur zwart. Is dat ook net als de andere kleuren die op de voorbeeld foto staan een beetje doorzichtig? Ik ben namelijk opzoek naar zwarte statische folie die niet doorzichtig is. Ik hoor het graag Mvg
    • <p>Wij hebben verschillende kleuren en wij hebben ook kleuren wat echt opaque is. Dus wat niet doorschijnt. Heb je toch liever wel zelfklevende raamfolie? Neem dan een kijkje bij de <a href="https://www.maegis.nl/163016-trp">TRP transparante  raamfolie</a></p>
      <p>Wij hebben verschillende kleuren en wij hebben ook kleuren wat echt opaque is. Dus wat niet doorschijnt. </p>
      Lees gehele antwoord
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op