One Way Vision Plus 50/50 - 1.372m

De perfecte gaatjesfolie voor privacy op autoruiten. Kijk van binnen naar buiten, maar niemand kijkt naar binnen! 50% bedrukbaar oppervlak.

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over One Way Vision Plus 50/50 - 1.372 X 50m

De One Way Vision Plus is een gaatjesfolie die geschikt is om op de achterruit van auto's of bussen te plakken. De gaatjes in de folie in combinatie met de witte voorzijde en zwarte achterzijde zorgen ervoor dat je van binnen wel goed naar buiten kunt kijken, maar van buiten niet naar binnen kunt kijken en een print ziet.

Het is een geperforeerde, gekalanderde folie die voorzien is van een speciale backing. Hierdoor is het mogelijk om deze te beprinten met solvent en eco-solvent inkten, maar ook met Latex en UV inkten.

Je kunt de One Way Vision Plus inzetten op vlakke en lichtgebogen ondergronden, hierdoor is deze folie dus ideaal voor autoruiten.

De One Way Vision Plus is verkrijgbaar in 2 varianten; de 50/50 en de 60/40 variant. De 50/50 versie betekent dat 50% van de folie beprintbaar is. Bij de 60/40 variant is dit 60% van het oppervlak.

Om de prints te beschermen tegen opspattend vuil en verkleuring, raden wij je aan om deze te lamineren met de Coverfilm One Way Vision of met de Coverfilm Antigraffiti (alleen bij vlakke toepassingen). Daarnaast gaat het slijtage tegen van de print door bijvoorbeeld de ruiterwisser die over de print gaat en voorkomt het dat de gaatjes dicht gaan zitten door het opspattende vuil. Hierdoor blijft je zicht goed en wordt het niet troebel. Ongeprint is de folie 2 jaar houdbaar bij buitengebruik.

Deze One Way Vision Plus op 1.372m breedte is vanaf 1 meter verkrijgbaar. De folie is ook verkrijgbaar op een breedte van 1.524m, kijk daarvoor hier.

Zoek je een gaatjesfolie die goedkoper is en die je voor korte termijn toepassingen op vlakke ondergronden in kunt zetten? Dan adviseren wij je de One Way Vision Eco UV.

Mocht je nog niet bekend zijn met de One Way Vision Plus 50/50, dan raden wij je aan deze eerst te testen. Voor de juiste verwerking kun je beter even op de technische datasheet kijken.

Heb je nog vragen over de One Way Vision Plus 50/50 folie die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

 

Specificaties
Artikelnummer 128008
Omschrijving 1.372 X 50
Fabrikant Private label
Uitstraling Geperforeerd
Toepassing Ramen, Vlakke en licht gebogen ondergronden
Eigenschappen Gaatjesfolie
Afmeting rol 137.2 cm x 50 m
Breedte 137.2 cm
Dikte 145 mu
Houdbaarheid 1-3 jaar
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet One Way Vision Plus pdf
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
  • <p>Hebben jullie zo'n vinyl die je ziet op autobussen, deze is geperforeerd en kun je deze bedrukken?</p> <p> </p> <p> </p>
    • <p>Ja zeker.  Wij hebben verschillende soorten<a href="https://www.maegis.nl/catalogsearch/result/?q=one+way"> One way vision</a>. Wij hebben nog een leuke video online staan waar je het verschil goed kunt zien en dat je er uitleg over krijgt. <a href="https://www.youtube.com/watch?v=TVmaMYHEZ40&list=PLxFKzieMOLWnCza4wjtqF-wVSH6OLt94y&index=13">Klik hier voor de Video over verschillende raamstickers maken.</a></p>
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op