Blackout Budget B1

Door de zwarte tussenlaag is dit bannermateriaal aan 2 kanten te beprinten. 510 grams.

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de Blackout Budget B1

Zoek je een spandoekmateriaal die aan 2 kanten beprintbaar is? Kies dan voor de Blackout Budget B1!

Dit 510 grams gelamineerd bannermateriaal is voorzien van een zwarte tussenlaag en hierdoor kun je deze enkel- en dubbelzijdig beprinten, zonder dat de print aan de andere kant doorschijnt. 100% opaciteit dus. Je kunt hem beprinten met Eco-Solvent en UV inkten.

Naast het maken van spandoeken is de Blackout Budget B1 uiterst geschikt als budget product voor in Roll-up displaysystemen.

De Blackout Budget B1 is met name geschikt voor binnengebruik. Bij buitengebruik is deze beperkt houdbaar, dit in verband met het scheuren van het materiaal.

De B1 in de naam staat voor B1 brandwerend gecertificeerd. Materialen met deze brandklasse zijn moeilijk ontvlambaar en hierdoor kun je de Blackout Budget B1 goed inzetten op beurzen, expo's en festivals.

De Blackout Budget B1 is in de webshop per volle rol verkrijgbaar in de breedtes 110cm, 137cm en 160cm. Op een volle rol zit 30 meter. Telefonisch of per mail kun je ze ook bij ons bestellen in de breedtes 250cm (30m) en 320cm (50m)

Kijk voor de juiste verwerking en meer informatie op de technische datasheet. Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden we je aan deze eerst te testen.

Zoek je een dubbelzijdig beprintbaar bannermateriaal die iets dikker is? Kijk dan bij de Blockout 610. Deze is 610 grams dik.

Heb je nog vragen over de Blackout Budget B1 die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

Specificaties
Artikelnummer 127105
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Toepassing Binnengebruik, Buitengebruik, Span/Zeildoek
Eigenschappen Blockout, Tweezijdig printbaar
Afmeting rol 110 cm x 30 m, 137 cm x 30 m, 160 cm x 30 m, 250 cm x 30 m, 320 cm x 50 m
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Blackout Budget B1 pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op