Texprint Wallcover Greyback

Naadloos full colour wall cover behang

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de Texprint Wallcover Greyback

Wil je grote oppervlaktes naadloos behangen? Dan ben je bij de Texprint Wallcover Greyback aan het juiste adres!

De Texprint Wallcover Greyback is 330 grams polyester, dus pvc vrij. Door zijn grijze rug is deze wallcover 100% opaak en schijnt de ondergrond niet door. Ideaal dus als wall cover.

Naast naadloos behangen, kun je de Texprint Wallcover Greyback ook gebruiken voor roll-up displaysystemen. Door de dikte van het materiaal en de opaciteit krult het materiaal niet en schijnt deze niet door.

Je kunt de Texprint Wallcover Greyback beprinten met eco-solvent, latex en UV inkten.

Ga je hem als naadloos behang inzetten? Let er dan op dat je de muur eerst met een voorstrijkmiddel insmeert voordat je de lijm op de muur aanbrengt. Anders trekt de lijm namelijk in de muur. De lijm die wordt geadviseerd is Vescom 2000/3000. Deze is online verkrijgbaar of bij de behangzaken. Zo kun je jouw wall cover duurzaam aanbrengen.

De Texprint Wallcover Greyback is via onze webshop per volle rol van 50 meter verkrijgbaar in de breedtes 137cm en 160cm. Telefonisch of per mail is deze ook verkrijgbaar in de breedte van 320cm.

Wij hebben ook een zelfklevend behang in ons assortiment. Dat is de Texprint Poly ADH. Dit is fotobehang die je heel makkelijk aan kunt brengen en kunt verwijderen.

Kijk voor de juiste verwerking en meer informatie op de technische datasheet. Mocht je nog niet bekend zijn met wall cover behang, dan raden we je aan deze eerst te testen.

Texprint wall cover online kopen

Heb je nog vragen over de Texprint Wallcover Greyback die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop. Wanneer je jouw wall cover voor 17 uur besteld en betaald zal deze nog dezelfde dag worden verzonden. Welke muur zal jij met deze wall cover bedekken?

Specificaties
Artikelnummer 126964
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Toepassing Behang, Beurzen, Displays
Eigenschappen Blockout
Afmeting rol 137 cm x 50 m, 160 cm x 50 m
Breedte 137 cm, 160 cm
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Texprint Wallcover Greyback pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
  • <p>Goedemorgen, een paar vragen over Texprint Poly ADH - 270 en Texprint Wallcover Greyback. Zijn hier monsters van beschikbaar? Is de Poly ADH bedoeld voor tijdelijke toepassing of blijft dat ook gewoon 10 jaar zonder problemen op de muur zitten? Vriendelijke groeten, Herald</p>
    • Beide kunnen ingezet worden voor de lange termijn. Een juiste ondergrond voor optimale hechting is hierbij belangrijk. Van beide producten zijn samples verkrijgbaar en deze zijn aan te vragen via info@maegis.nl.

      Beide kunnen ingezet worden voor de lange termijn.

      Lees gehele antwoord
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op