Maegis Essentials - Frontlit SC 510 B1

Banner materiaal voor het maken van spandoeken

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de Maegis Essentials - Frontlit SC 510 B1

Wil je spandoeken maken voor bijvoorbeeld grote gebouwen, beurzen of festivals? Kies dan voor de Maegis Essentials - Frontlit SC 510 B1. Dit bannermateriaal is heel stabiel en qua prijs zeer interessant.

Hij is 510 grams en enkelzijdig bedrukbaar met Eco-Solvent, Latex en UV inkten. Je moet hem aan de binnenkant printen.

De Frontlit SC 510 B1 is semi-gecoat en dat betekent dat het gesloten polyesterweefsel is gelamineerd en vervolgens is gecoat met PVC. Hierdoor is de Frontlit scheurvast en daarmee ook geschikt voor langdurige reclame uitingen en geschikt voor buitengebruik.

Je kunt de Frontlit SC 510 B1 dus inzetten voor spandoeken voor binnen-en buitengebruik. Bijvoorbeeld voor in frames, billboards, steigerdoeken of voor beursaankleding.

De B1 in de naam staat voor B1 brandwerend gecertificeerd. Materialen met deze brandklasse zijn moeilijk ontvlambaar en hierdoor kun je de Frontlit goed inzetten op beurzen, expo's en festivals. Het bijbehorende certificaat vind je onder downloads.

De Frontlit SC 510 B1 is verkrijgbaar per volle rol in de breedtes 76,2cm, 110cm, 140cm en 160cm. Op een volle rol zit 30 meter. Telefonisch of per mail is de Frontlit SC 510 B1 ook verkrijgbaar in de breedtes 190cm, 250cm en 320cm. Op deze rollen zit 50 meter en hiervoor gelden andere verzendkosten en levertijden.

Wil je een groot spandoek ophangen, maar moet deze winddoorlatend zijn? Dan adviseren wij de Mesh Budget B1. Dit bannermateriaal heeft een open structuur en is enigszins winddoorlatend.

Ben je op zoek naar een bannermateriaal die aan beide zijden beprintbaar is? Kies dan voor de Blackout Budget B1 of de Blockout 610.

Kijk voor de juiste verwerking en meer informatie op de technische datasheet. Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden we je aan deze eerst te testen.

Heb je nog vragen over de Frontlit SC 510 B1 die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

Specificaties
Artikelnummer 126229
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Toepassing Binnengebruik, Buitengebruik, Span/Zeildoek
Afmeting rol 110 cm x 30 m, 160 cm x 30 m, 250 cm x 30 m, 320 cm x 50 m, 76,2 cm x 30 m, 140 cm x 30 m, 190 cm x 50m
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Frontlit SC 510 B1 pdf
Official B1 certificate Frontlit SC 510 B1 pdf
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
 • Bij dit product: Frontlit SC 510 B1 staat in de datasheet geen vierkantje bij "latex" en wel bij de andere printmethodes. Betekent dit dat dit materiaal niet geschikt is voor Latex? en als dat zo is: welk PVC-banner materiaal is dan een standaard alternatief voor een latex-printer?
  • <p>Het klopt dat in het datasheet staat dat het materiaal niet geschikt is voor een latexprinter. Dat komt met name dat de inkt op het materiaal blijft liggen en dat doordoor de prints buiten snel vervagen.</p> <p>In de wereld wordt het wel zo gebruikt, maar er kan geen garantie op gegeven worden.</p> <p>Wij hebben helaas geen ander bannermateriaal die wel geschikt zou zijn voor een latex printer.</p>
   Het klopt dat in het datasheet staat dat het materiaal niet geschikt is voor een latexprinter.
   Lees gehele antwoord
 • Moet dit aan de buiten of binnenkant geprint worden
  • De Frontlit SC 510 B1 moet aan de binnenkant geprint worden.
   De Frontlit SC 510 B1 moet aan de binnenkant geprint worden.
   Lees gehele antwoord
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op