PolyIron PET

Voor het eenvoudig, vaak en snel wisselen van reclame uitingen!

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de PolyIron PET

De PolyIron PET is een ijzerhoudende polyesterfilm die je in combinatie met onze Base PolyIron (zelfklevende magneetfolie) zou kunnen gebruiken voor het eenvoudig, vaak en snel wisselen van reclame uitingen, bijvoorbeeld voor winkeliers.

De PolyIron PET is wit mat en sluit dus uitstekend aan bij de Base PolyIron. De Base PolyIron is een zelfklevende magneetfolie waarmee je eerst een ijzerhoudende ondergrond creëert. Vervolgens print je je ontwerp op de PolyIron PET. Hij is beprintbaar met Eco-Solvent, Latex en UV inkten. Wanneer je dus reeds beschikt over een ijzerhoudende ondergrond is de Base PolyIron dus niet nodig.

Dit systeem is ideaal voor bijvoorbeeld winkeliers. Hiermee kunnen ze namelijk zelf eenvoudig, vaak en snel hun reclame uitingen wisselen. Een ander voordeel van dit systeem is dat het heel duurzaam is. Je kunt de prints namelijk bewaren en telkens opnieuw gebruiken.

Deze combinatie is vooral bedoeld voor indoor reclame uitingen. Outdoor kun je dit voor de korte termijn inzetten, afhankelijk van het weer. Bij veel regen en wind kan de coating beschadigd raken.

De PolyIron PET is per volle rol verkrijgbaar op een breedte van 1.27m. Op een volle rol zit 50 meter.

Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen. Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken.

Heb je vragen over de PolyIron PET? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 123949
Omschrijving 1.27 X 50
Toepassing Promotioneel, Vlakke ondergronden
Eigenschappen IJzerhoudend
Downloads
Beschrijving Soort Download
PolyIron PET pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op