P165

Medium tack kunststof applicatietape mét backing voor het appliceren van gesneden teksten

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over applicatietape P165

Deze applicatietape is gelijk aan P160 maar is voorzien van papieren drager. Onder andere voor teksten die verstuurd moeten worden of pas later worden verwerkt.

Deze kunststof applicatietape is te gebruiken om gesneden vinyl over te zetten op de te plakken ondergrond. Bijvoorbeeld op ramen, auto's, muren of platen.
Deze applicatietape is transparant en dat maakt dat je heel precies kunt plakken. Heb je dus lijntjes op de ondergrond getekend waar je moet plakken? Dan kun je deze gewoon zien zitten en precies hierop plakken.
Het bijzondere aan de P165 is dat deze, in tegenstelling tot andere applicatietapes, voorzien is van een backing. Dit is handig voor teksten die bijvoorbeeld verstuurd moeten worden of pas later worden verwerkt.

De applicatietape is verder gelijk aan de P160 en voorzien van een medium tack conforme lijmlaag. De conforme lijmlaag (RLA, Release Liner Adhesive) zorgt ervoor dat de tape niet gaat krullen en mooi vlak blijft liggen. Zelfs als je de geappliceerde teksten al een tijdje hebt liggen.

De P165 is verkrijgbaar op een breedte van 50 of 100cm. Een volle rol is 50m.

Als je de rol gesneden wilt hebben in andere breedtes dan is dat ook mogelijk, dit kun je in het opmerkingenveld bij het afrekenen typen.

Specificaties
Artikelnummer 102004
Lijmsoort Medium tack
Afmeting rol 100 cm x 50 m
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet P165 pdf download
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op