GXP-750-P

main product photo
Gegevens

Deze papieren applicatietape is te gebruiken om gesneden vinyl over te zetten op de te plakken ondergrond. Bijvoorbeeld op ramen, auto's, muren of platen.
Doordat deze applicatietape van papier is, kun je deze scheuren en daarnaast nat plakken. Je rakelt het water namelijk zo weg.

De applicatietape is 120 micron dik en voorzien van een medium tack conforme lijmlaag. De conforme lijmlaag (RLA, Release Liner Adhesive) zorgt ervoor dat de tape niet gaat krullen en mooi vlak blijft liggen. Zelfs als je de geappliceerde teksten al een tijdje hebt liggen.

Ben je op zoek naar een applicatietape die iets harder plakt? Dan adviseren wij de GXP-775. Dit is een papieren applicatietape die voorzien is van een medium-high tack.

Doordat de tape van papier is, kun je er niet heel goed doorheen kijken. Moet je heel precies plakken? Dan adviseren wij een kunststof applicatietape, bijvoorbeeld de P160. Deze is namelijk transparant.

De GXP-750 is alleen per rol verkrijgbaar van 100m op een breedte van 61 of 122cm.

Als je de rol gesneden wilt hebben in andere breedtes dan is dat ook mogelijk, dit kun je in het opmerkingenveld bij het afrekenen typen.

Video
Specificaties
Artikelnummer 101013
Lijmsoort Medium tack
Afmeting rol 122 cm x 100 m
Minimale afname 1 rol
Vragen over dit product?
  • De specialist in signmaterialen
  • Full service
  • Kwaliteitsproducten
  • Zeer uitgebreid assortiment
  • Professioneel en deskundig advies